Informasjonskapsler

Her finner du informasjon om informasjonskapsler (cookies) og hvordan vi bruker dette på besøklegen.no. Ved å bruke besøklegen samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne for at vi kan holde styr på hvilket legekontor du sender henvendelser til. Dette er en standardisert teknologi som er i bruk på de fleste nettsteder i dag, og de fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, osv.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil kunne føre til at svært mange nettsider (også vår) ikke vil fungere optimalt.

Merk! Informasjonen som samles inn brukes aldri til å identifisere enkeltpersoner. Den brukes kun internt, og vil aldri under noen omstendighet bli distribuert videre. Vi lagrer ikke person- eller helseopplysninger.

Her er en oversikt over informasjonskapsler som er i bruk på besøklegen.no:

For at besøklegen.no skal fungere optimalt, brukes blant annet informasjonskapsler. I den forbindelse settes følgende informasjonskapslene, som leveres av domenet www.besøklegen.no

  • ASP.NET_SessionId: Dette er en informasjonskapsel som settes av web-serveren vår for korrekt utveksling av informasjon mellom serveren og nettleseren din. Denne slettes når du er logget av eller når du lukker nettleseren.
  • LoginSessionLost: Dette er en informasjonskapsel som inneholder informasjon om timeouts ved pålogging ellers sesjonsidentifisering. Denne slettes når du er logget av eller når du lukker nettleseren.

Se også: Slik skrur du på informasjonskapsler